legend
legend
legend

Caffé MOKAFLOR - Bernini Black (100%), zrnková káva, 250 g

1MR010
180,00 Kč
Množství:

Caffé MOKAFLOR - Bernini Black (100% arabica), zrnková káva, balení 250 g.

Tato luxusní káva je vlajkovou loďí menší rodinné pražírny Caffé MOKAFLOR, která byla založena ve Florencii již v roce 1950. 

Po mnoha měsících výzkumu a vývoje vytvořila rodina Bernini tuto svou charakteristickou směs, kterou hrdě pojmenovali svým jménem.

Záměrem majitelů (rodiny Bernini) bylo vytvořit vynikající produkt, a to nejen z hlediska kvality, ale také zaměřeného na co nejlepší úspěch s metodou extrakce espressa. Výsledkem je směs 100% arabik, která je dokonale vyvážená mezi tělem a vůní, s dobrou jemností a nízkou kyselostí. Výsledkem této dokonalé rovnováhy mezi použitými kávami (jihoamerické přírodní a středoamerickými promytými Arabicami) je krémová nasládlá chuť, s jemnými tóny čokolády.

Káva Mokaflor Bernini Black je opravdu excelentní - o čemž se ostatně můžete přesvědčit sami ...

Společnost Mokaflor byla založena již v roce 1950 Vascem Berninim v malé uličce za náměstím Piazza della Signoria ve Florencii a již od svého vzniku se zaměřuje na produkci káv té nejvyšší kvality. V roce 1987, po smrti zakladatele, přebírají vedení společnosti Vascovi synové - Andrea a Renzo, kteří jsou vlastníci pražírny Mokaflor dodnes. V současné době se s kávou Mokaflor můžete setkat ve více než 40 zemích světa.  

MOKAFLOR
1MR010
9 ks

Specifické reference