Výrobce

Ochrana osobních údajů

Úplné znění souhlasu se zpracováním osobních údajů

Svým podpisem (případně zaškrtnutím příslušného pole v případě internetového formuláře) udělujete v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním všech poskytnutých osobních údajů společnosti GASTROMAX, s.r.o., Zlín, IČ: 26241013 , která je správcem, a s jejich následným zpracováním (případně i prostřednictvím zpracovatele), a dále souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů pro marketingové účely správce, tj. nabízení výrobků a služeb, včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., s tím, že k těmto údajům mohou být přiřazeny i další údaje. Tento souhlas udělujete dobrovolně na dobu 10-ti let, avšak můžete jej kdykoli písemně odvolat na adrese správce.

Svým podpisem (případně zaškrtnutím příslušného pole v případě internetového formuláře) potvrzujete, že jste byl upozorněn na svá práva související se správou a zpracováním osobních údajů, zejména na to, že máte práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas můžete bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, že máte právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd., i o právu obrátit se v případě domnělého porušení svých práv na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Na našich webových stránkách používáme soubory cookie. Používáním našich webových stránek vyjadřujete souhlas s těmito zásadami a souhlasíte s používáním souborů cookie v souladu s podmínkami těchto zásad.

O souborech cookie

Soubor cookie je malý soubor, který žádá o povolení k umístění na pevný disk vašeho počítače. Jakmile souhlasíte, soubor se přidá a cookie pomáhá analyzovat webový provoz nebo dává vědět, kdy jste navštívili určitou stránku. Soubory cookie umožňují webovým aplikacím reagovat na vás jako na jednotlivce. Webová aplikace může přizpůsobit své operace vašim potřebám, zálibám a neoblíbeným činnostem tím, že shromažďuje a pamatuje si informace o vašich preferencích.

Existují dva hlavní druhy souborů cookie: "relační" soubory cookie a "trvalé" soubory cookie. Soubory cookie relace trvají pouze po dobu, kdy uživatelé používají webové stránky, a po zavření prohlížeče se z počítače vymažou, zatímco trvalé soubory cookie trvají déle než relace uživatele a zůstávají v počítači uloženy až do vymazání nebo do uplynutí doby jejich platnosti.

Soubory cookie nám pomáhají poskytovat vám lepší webové stránky, protože nám umožňují sledovat, které stránky považujete za užitečné a které nikoli.

Soubory cookie neobsahují žádné informace, které by vás osobně identifikovaly, soubor cookie nám v žádném případě neposkytuje přístup k vašemu počítači ani žádné informace o vás.

Soubory cookie můžete přijmout nebo odmítnout. Většina webových prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá, ale pokud si to přejete, můžete obvykle upravit nastavení prohlížeče tak, aby soubory cookie odmítal. To vám může zabránit v plném využívání výhod webových stránek.

Soubory cookie na těchto webových stránkách

Trvalé soubory cookie na těchto webových stránkách používáme k poskytování odkazů na služby sdílení na sociálních sítích a k aktualizaci našeho nejoblíbenějšího obsahu.

Soubory cookie třetích stran

Soubory cookie třetích stran nepoužíváme.

Google Analytics

Používáme také soubory cookie, které nám pomáhají zlepšovat použitelnost webových stránek a pro marketingové účely. Soubory cookie můžeme používat také k identifikaci toho, které stránky jsou používány. To nám pomáhá analyzovat údaje o návštěvnosti webových stránek a zlepšovat naše webové stránky, abychom je přizpůsobili potřebám zákazníků. Tyto informace používáme pouze pro účely statistické analýzy a poté jsou data ze systému odstraněna.

K tomuto účelu používáme službu Google Analytics. Služba Google Analytics generuje statistické a další informace o používání webových stránek pomocí souborů cookie, které se ukládají v počítačích uživatelů. Vytvořené informace týkající se našich webových stránek slouží k vytváření zpráv o jejich používání. Společnost Google tyto informace ukládá a používá. Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google jsou k dispozici na adrese www.google.com/privacypolicy.html.

www.caffezone.cz |  Copyright © GASTROMAX, s.r.o. - All rights reserved eDesign - tvorba www stránek